За нас

Основана през 2008г. ИНВЕНТТЕХ ЕООД стартира като фирма, която проектира и вндрява ситеми за управление съгласно изискванията на клинетите си, в различни сектори на промишлеността. Едни от първите ни проекти са дестилерия за етерични масла, пакетиращи машини за хранително-вкусовата и тютюневата промишленост.

През 2012г. в отговор на изискванията на своите клиенти, ИНВЕНТТЕХ ЕООД започва да изработва машини с нестандартно и специално приложение. Благодарение на богатия опит, натрупан от различни разработки, ИНВЕНТТЕХ ЕООД произвежда машини пакетиращи в дойпак опаковка (Pre-Made Pouch) и хоризонтално пакетиращи HFFS (Horizontal Form Fill Seal).

Нашите продукти са високо технологични, производителни, професионално проектирани и изработени. Инженерните ни решения са насочени и към нисък бюджет за поддръжка. При правилна експлоатация производствения процес е изключително улеснен и осигуряват дългосрочна висока производителност.

Ние създаваме повече от оборудване.  Доставяме цялостно решение според спецификацията и изискванията на клиента. Времето от разработването на проекта до създаване на работещ продукт е максимално оптимизирано. Предлагаме и пълна следпродажбена поддръжка. Резултат от дейността ни е усещането за удовлетвореност, надеждност, ефективност в нашите клиенти. Това е нашият мотив за непрекъснато усъвършенстване.

Към какво се стремим?

  • Непрекъснато подобряване на технологиите.
  • Осигуряване на решения, които дават преднина на нашите клиенти в растящата конкуренция.
  • Да споделяме нашият опит и технологичен напредък, тъй като знаем, че допринасят за растежа и развитието на Вашия бизнес.
  • Постоянен фокус върху нуждите на клиента.

НОВИ РАЗРАБОТКИ (ПРОДУКТИ)

Хоризонтално пакетираща машина (HFFS), която се задвижва изцяло от серво мотори. Може да пакетира в стандартни и дойпак пликове. В зависимост от дозиращия механизъм може да пакетира прахообразни и течни продукти от различни отрасли като: хранително вкусова, фармацевтична, химическа и козметичната промишленост. Машината е проектирана като хибридна, което позволява по – голяма гъвкавост при производствения процес. Може да изработва пакетите чрез HFFS (Horizontal Form Fill Seal) технология, както и да пакетира предварително направени пакети с и без цип.