Pre-Made Pouch Machine

ITH 500

ITH 500 е опаковъчна машина, която може да пълни почти всичко в пакети.

Пакетите, които използва са предварително произведени. Могат да се използват стоящи пакети (Stand Up Pouch), тристранно или четиристранно залепени. В зависимост от дозатора, с който е оборудвана машината, може да се използва за пълнене на насипни или течни продукти. ITH 500 е проектирана така, че да се преформатира лесно в зависимост от големината и формата на пакета, което позволява малко време за престой и голяма гъвкавост при производствения процес.

ITH 500 може да работи с голямо разнообразие от пакети-с размери от 90X120mm до 200X300mm, с и без цип.

Опаковъчната машина се задвижва почти изцяло от серво мотори, което осигурява висока надеждност и минимална необходимост от поддръжка. Конвейерната транспортна система, която задвижва хващачите и респективно пакетите, и ги премества през различните станции от формирането на пакета до запечатването, осигурява по–висока производителност- до 60 пак./мин. Ротационната пълначна станция дава допълнително време за пълнене на продукта в пакетите.

ITH 500 е идеално решение за ново производство, като може да работи както самостоятелно, така и като модул от ITH 1200.

Видео

Спецификация

Транспортна системаСерво задвижван конвейер
Размери на пакетитеОт 90X120 до 200X300
Станция за пълненеРотационни фунии
Размери на машината3250X1270X2047
Ел. консумация11 kW
Захранващо напрежение400V/50-60Hz/N+G/3Ph
Управляваща системаLenze Gmbh, др. по заявка
Ниво на шум<70dB
БезопастностCE

Приложение

Гранулирани продукти

Pre-made опаковките са идеален вариант за съхранение на основни храни, подправки, различни гранулирани и фино смлени продукти. Те позволяват да се запази качеството и не допуска проникване на въздух и овлажняване. Този вид опаковки са компактни при складиране и по-дългосрочно съхранение. Затваряне с цип позволява многократно потребление на продукта, като след това остатъкът остава защитен от външни влияния и UV лъчи.

Диетични храни, ядки и сушени плодове

Готовите опаковки са много подходящи и за ядки, сушени плодове и диетични храни. Предлагат се опаковки с различни размери и вместимост. Дават възможност за последващо опаковане на единични порции и добавки. Плътно залепване на плика не допуска външно влияние и промяна в качеството на продукта. Многократното залепване на опаковките е удобно за съхранение и гаранция за запазване ценните качества на продукта. Само с една машина могат да се опаковат най-разнообразни стоки в различни опаковки.

Сладкиши

Готовите опаковки, с които работи HFFS, са подходящи и за най-различни сладкиши и мини закуски. Намират приложение и при шоколадови десерти, бисквити, вафли, бонбони и т.н. Голямо удобство за потребителите са и еднократните дози и сашета. Те са приложими и за фармацевтични стоки- витамини, протеинови добавки, козметика; разтворими напитки- кафе, чай, сок; захар; мед и т.н. Голямо разнообразие на опаковки и продукти, само с една машина- HFFS.

Храни за домашни любимци

HFFS е точното решение за опаковане на най-разнообразни продукти. Тук се включват и храните за домашни любимци. Готовата опаковка е подходяща както за по-голямо количество, така и за единични порции. Прецизното затваряне на опаковката позволява многократно потребление с гаранция за пълноценност на храната. Лесно и удобно за транспортиране и съхранение.

Не сте сигурни дали това е правилната машина за вас?